Home Bijuterii din cupru
Bijuterii din cupru
Bijuterii din cupru PDF Imprimare Email
Bijuterii din cupru
Scris de mihaela86   
Vineri, 01 Iulie 2011 14:20

Unele bijuterii din cupru sunt foarte frumoase, dar sunt si bijuterii din cupru care sunt foarte sanatoase. Corpul uman are nevoie de foarte mult cupru, fiind un element extrem de important pentru echilibrarea altor elemente din organismul nostru. Se spune ca prin ajutorul unor bijuterii din cupru vasele noastre de sange se pastreaza elastice. Unele persoane afirma ca bijuterii din cupru sunt importante in formarea oaselor si in vindecarea si repararea pielii.

Desi sunt extrem de sanatoase, aceste bijuterii din cupru sunt si extrem de aspectoase. Ele au o culoare galbena-bej care se potriveste, foarte aproape de culoarea aurului, care se potriveste foarte bine la orice tinuta si culoare. Puteti purta bijuterii din cupru la orice eveniment si vestimentatie. Expertii in materie recomanda purtarea de bijuterii din cupru la haine culorate. De asemenea, se recomanda purtarea de bijuterii din cupru cu precadere toamna si primavara.

Toamna si primavara se recomanda purtarea de bijuterii din cupru pentru ca ajuta la evitarea tendintelor de somnolenta si pentru ca revitalizeaza si energizeaza. Aceste bijuterii din cupru duc la imbunatatirea capacitatii de concentrare. Bijuterii din cupru stimuleaza fluxul de energie, elimina insomnia si transmit o stare de bine foarte puternic. Unii spun ca o bratara din cupru are un efect mai mare decat alte bijuterii din cupru.

Desi considerata de foarte multe persoane o leganda urbana, povestea cu unele bijuterii din cupru care calmeaza si transmit energie pozitiva organismului incepe din antichitate. Chinezii si egiptenii antici purtau bijuterii din cupru pentru ca le considerau ca avand un scop cosmic. In prezent bijuterii din cupru sunt considerate benefice persoanelor care sufera de artrita sau persoanelor care au dureri musculare.

Numarul persoanelor care nu se incred in puterea acestor bijuterii din cupru este destul de ridicat. Multi considera ca efectul de energie si revitalizare se poate obtine numai printr-o dieta echilibrata. Scepticii in bijuterii din cupru afirma ca sunt o inventie a bijutierilor. Indiferent din ce tabara faceti parte, puteti purta bijuterii din cupru pentru frumusetea si delicatetea lor. Puteti gasi bijuterii din cupru pe internet sau la magazinele de bijuterii.

Ultima actualizare în Luni, 04 Iulie 2011 07:41
 


Sondaje

Preferati tevile din cupru intr-o instalatie sanitara?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 5 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com